MooiWeer
logo hessel

Paintball, carten en survival met alle collegaís heeft iedereen tegenwoordig wel gezien en gedaan. Het werd tijd voor wat nieuws en daar hebben wij gehoor aan gegeven. Hessel is gestart met een totaal nieuw concept voor bedrijven waarbij ieders muzikale talenten optimaal tot uiting komen.

In de studio van Hessel maken bedrijven tegenwoordig in1 (of 2) dag(en) tijd een geheel eigen CD. Het maken van de CD kan ingevuld worden als origineel bedrijfsuitje of als een cursus waarin net iets meer van de deelnemers wordt verwacht. Bij de cursusvorm staan de volgende punten centraal:

  • Teamwork
  • Creativiteit
  • Discussie over de bedrijfscultuur

De dag gaat van start met het verdelen van de totale groep in subgroepen van 10 tot 15 personen. Deze groepen krijgen allemaal een gettoblaster mee met een CD waarop verschillende bekende Nederlandse MelodieŽn staan. Het is de bedoeling dat iedere groep op ťťn van die melodieŽn een eigen tekst schrijft, die tekst kan bijvoorbeeld betrekking hebben op collega's, het bedrijf of de branche.

Bij een tekst schrijven alleen blijft het niet. Het is de bedoeling dat iedere groep de geschreven tekst ook zelf gaat inzingen in de studio. Met Hessel achter de knoppen wordt de CD op een zeer professionele manier opgenomen en gemixt.

Met behulp van een digitale camera ontwerpt iedere groep ook zelf het CD-hoesje. Na een tijdje zingen in de studio gaat iedere groep de buitenlucht in. Op het strand is het dan de bedoeling dat er, met behulp van gejut materiaal, een mooie digitale foto wordt gemaakt die de cover wordt van de CD-hoes.

De volgende dag krijgt iedere deelnemer een geheel zelf gemaakte CD van top- kwaliteit. Een unieke ervaring in een unieke omgeving dus. Voor deze activiteit kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via: of u kunt bellen met MooiWeer op 0562-444060