MooiWeer
Reserveren

West-End "Oost" & West-End "West"

Terschelling doen met een gezin, familie of een kleine groep mensen krijgt een andere dimensie wanneer U een van de mooiste boerderijen op het eiland tot Uw beschikking heeft. De sfeer die de traditionele Terschellinger boerderij uitstraalt, vindt U in onze twee groepsaccommodaties helemaal terug.

Veel hout, steen en plavuizen zorgen voor een unieke sfeer, die absoluut aan de oude boerderijen van Terschelling doet denken. De uitrusting en inrichting van de boerderij is van zeer hoog niveau en staat borg voor een comfortabel verblijf op ons eiland.

Zo zijn er in beide groepsaccommodaties twee badkamers aanwezig waarvan de een is voorzien van een jet-pool, de andere van een bubbelbad en een sauna. Verder zijn er drie douches per accommodatie beschikbaar. De verblijven zijn voorzien van openhaard met voldoende hout, wasmachine en droogtrommel.

De keuken is uitgerust met een afwasmachine, magnetron, koffie -en theezetapparatuur en een zespits gasstel met oven. Voor de 12 tot 14 personen zijn er zes slaapkamers, elk uitgerust met comfortabele bedden met boxspring matrassen. Op elke kamer is een T.V. aanwezig. In de huiskamer bevindt zich een T.V. met videorecorder en geluidsapparatuur (tuner, cassetterecorder en cd-speler).

Door het hele pand is vloerverwarming aangelegd, die per vertrek geregeld kan worden. Beide accommodaties hebben een grote tuin met een zonneterras op het zuiden. Een ruime parkeerplaats voor uw auto en fietsen is naast de boerderij aanwezig.

In overleg met de verhuurder/beheerder is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen. Ook het huisvesten van een paard is geen enkel probleem. Kortom: West End is uitermate geschikt voor een familievakantie, zakelijk uitstapje of voor het huisvesten van kleine groepen.

Prijzen kunt u opvragen via westend@hessel.nl

U heeft op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur het appartement tot uw beschikking en het uitchecken zal om 10.00 uur zijn.

Tel: 0562-442714 of Mail: